| ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
ashkan کاربر فروم
تعداد پستها : 47 Registration date : 2008-12-20
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 1:05 pm | |
| بازم از این بحثا راه بنداز !! من خیلی از میزگرد جنجالی خوشم میاد | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 1:22 am | |
| خوب حالا از موضوع خارج نشیم و ادامش بدیم کسی مقاله کامل درباره اجرای دارکت ایکس و نوشتن برنامه در سی ++ و سی شارپ داره؟ opengl هم هست | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 7:42 am | |
| والا من گفتم اگه کسی که داره بذاره. من داشتم میذاشتم. من در مورد وی بی هرچی بخواین میگم هم وی بی 6 هم دات نت آقا بنظر من اگه کسی از سی شارپ مقاله داره بذاره چون سی شارپ تو کاره گرافیکی خوب عمل میکنه و البته دایرکت ایکس الآن باید یکی از مهمترین هدف های ما باشه. ببینم کسی هست بره دنبال مقاله ؟ لطفا جدی بگیرید من دارم جدی میگم. | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 9:01 am | |
| دارکت ایکس واسه چه زبانی؟ چون میشه در وی بی هم از دارکت ایکس استفاده کرد! من در رابطه با دارکت ایکس سی شارپ در یه وبلاگی دیده بودم ولی یادم نیست!!!! پیدا کنم میزارم | |
|
| |
mil عضو استودیو
تعداد پستها : 65 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 11:43 am | |
| مگه هدف این نیست که بازی سه بعدی بسازیم؟ خوب اول یه موتور آسون تر و البته قوی رو یاد بگیریم | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 11:55 am | |
| یاشار من منظروم دایرکت ایکس با ++c بود چون تو سی دسترسیت خیلی بیشتر از زبون های دیگه است. حالا فرقی نداره ولی هر زبونی میخوایم که شروع کنیم باید مبانی اون زبون رو یاد بگیریم.
میل دارک بیسیک هم قویه هم راحت زبونش هم بیسیک هست که جزو 3 زبون آسونه برنامه نویسیه ! | |
|
| |
mil عضو استودیو
تعداد پستها : 65 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 12:00 pm | |
| | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 12:33 pm | |
| خیلی خوبه ولی اون نه گرافیکش بجایی میرسه نه وسعت کاریش ! ولی من موافقم من خودم 3dgs کار کردم و داشتم بازی شهر آزاد که سبک NFS بود رو میساختم و هاردم فرمت شد ولی یه چیزی اگه کسی بتونه مدل های آماده خوب پیدا کنه من هستم بصورت خیلی خفن من خوم اصلا کارش رو شروع میکنم ولی یکی منابع رو باید پیدا کنه تا تو پروژه های آموزشی ازشون اسفاده کنیم و روی نت هم بذاریم. | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الأربعاء يناير 14, 2009 10:58 pm | |
| آقایون من مقاله هایی که گفتید دارم الان وقت ندارم چون باید برم امتحان فیزیک بدم!! فردا حتما آپلودشون می کنم البته زبانش انگلیسیه به نظر من وقتی آپلود کردم همه بخونیم و توی یه انجمن در موردش بحث کنیم اینجوری پیشرفت می کنیم البته قبل از خوندن این مقاله ها باید کاملا با زبان C یا C# آشنا بشیم! به نظر شما کدوم زبان رو یاد بگیریم؟ | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الخميس يناير 15, 2009 3:01 am | |
| بچه ها دیگه داریم تو این انجمن از بحث اصلی دور میشیم !! من یه فکر به سرم زده یه حرکت می کنیم به اسم جنبش نوجوانان ایرانی و چند تا نوجوانی که با هم هستیم با برنامه ها پیش میریم تا تمامی اعضای این جنبش حرفه ای بشیم کیا می خوان تو این جنبش باشند؟ هر کسی می خواد بیاد توی تاپیک جنبش نوجوانان ایرانی در همین انجمن!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الخميس يناير 15, 2009 4:31 am | |
| من هستم پایه بصورت خیلی خفن و 30ریش. بنظر من ++c رو شروع کنیم بهتره ! | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الخميس يناير 22, 2009 8:52 pm | |
| من هم هستم . در مورد زبون هم هر چی بگین سه سوت یاد می گیرم ! من تو مرکز استعداد های در خشان درس می خونم . اونجاما تو دوم راهنمائی یکی از درس هامون برنامه نویسی با q basic هست . و تو سوم راهنایی هم visiual basic ! من تو q basic اونقدر حرفه ای شدم که نگو ! بهترین برنامه نویس کلاسمون هستم و بچه سوالاتشون رو بجای معلم از من می پرسن ! حالا چه کمکی می تونم بکنم . در ضمن به نظر من یه تاپیک بزنید و اونجا فقط نتایج این بحث ها رو بنویسید . مثلا پست می دین و می گین بعد از بحث های زیاد قرار شد اول همه برن زبون فلان رو یاد بگیرن . تا همه تکلیفشون روشن بشه ! | |
|
| |
| ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ | |
|