| ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 1:31 am | |
| به نام خدا و سلام. آقا من یه حرفی دارم خیلی وقت بود میخواستم بزنم ولی نمیدونستم کجا ! حالا منم جا گیر آوردم. میدونین قضیه چیه الآن میگم که چیز فهم بشین ! من خیلی سریع وکوتاه میگم. شرکت Rockstar جی تی ای 1 داد بیرون کی ؟ حدود 8 سال پیش. باز هم جی تی ای 2 رو داد کی ؟ حدود 6 یا 7 سال پیش که با directx 6.1 نوشته شده بود. شرکت Rockstar فهمید که گیمر ها از بازی های 3 بعدی خوششون میاد. رفت سمت 3 بعدی. جی تی ای 3 اومد بیرون با اینکه خیلی چرت بود اومد. بعدش هم جی تی ای 4 و 5 هم اومد البته اینطوری که من میگم ترتیبشون رو دارم میگم که 5 میشه San Andreas. آقا شرکت Rockstar 7 سال پیش جی تی ای 2 رو داد که خیلی طرفدار پیدا کرد ! الآن ما خودمون هم بکشیم نمیتونیم همچین چیزی درست کنیم. دلیلش اینه که چیزی رو که میخواستن رفتن دنبالش و تونستن هم درست کنن و همینطور بعد ها رفتن سراغ فنا وری های جدید که الآن هم GTA IV اومده. مشکل ما ایرانی ها اینه که خرفتیم ! و میخواهیم همیشه همه چیز بیاد سمتمون ! چرا ما نریم دنبالشون ؟ البته من حرفهام جامعه بازی سازان خودمون رو شامل نمیشه ولی بیشترش با خودمونم ! ما کی میتونیم یه بازی در حد جی تی ای 2 بسازیم ؟ این الآن باسه ما باید خیلی ناچیز باشه ! ما حتی الآن باید تو کارهای سه بعدی فعالیت کنیم درسته 2 بعدی جای خودشو داره ولی جایگاهش سال ها پیش مرد !. آقا من خودم این خرفت بودن رو دارم به نحوی میزارم کنار. من الآن دارم میرم دنبال اینکه چطوری با directx بازی بنویسم که اگه یاد گرفتم بیام اینجا هم بگم. شاید بععضی ها بگن که " اینم قاتی کرده ها... " ولی مهم نیست. شاید هم بگن " امکانتشو نداریم... " یا بگن " اصلا ما بخوایم دنبالش بریم کجا بریم ؟ یا اصلا شاید این چیزا تو ایران پیدا نشه خوب با این صورت بید برم تو اینترنت اونجا هم که با آی پی ایران رامون نمیدن... " درسته اما آقا مگه شرکت Rockstar موقعی که بازی میخواست بده بیرون چیکار کرد رفت دنباله اینکه چجوری میشه بازی ساخت اونا خودشون رفتن ولی ما الآن.... من رفتم دیوز سایت Rockstar رو دیدم عکسی که از پک بازی هاش گذاشته بود دیگه داشت از این پایینه Mozila میزد بیرون ! بچه ها ما الآن به نظرتون چند تا بازی ساز مشهور داریم ؟ اگه میخواین دلتون رو به اون بازی اون یارو که حسنی و لوبیای سحر آمیز رو ساخت خوش کنید ول معتلین. یا که بازی مقاومت اومد بیرون که الآن دارن تو فروم های خارجی مسخرش میکنن و هرچی دیگه.... اگه کسی پایه هست به تحولی تو تیم بدیم بیاد اینجا نظرشو بگه. من دنبال یسری چیز ها رفتم که ببینم کدومشون تو بازی سازی بدرد بخوره !. الآن یکی که ++C بلد باشه میتونه یه کمک حسابی به ما بکنه. یا کسی که Poser بلده یا Max. و همینطور دارک بیسیک. آقا من یه ایده دارم یه تاپیک باید باسه این چیز هایی که میگم بزنیم. Poser C++ DirectX DarkBasic من منظورم این نیست که الآن بریم تو کاره سه بعدی من میگم که کار با اینهارو کناره کاره دو بعدی یاد بگیریم که یروز به امید خدا بریم تو کارش. زیادی حرف زدم شرمنده ولی دیگه خلاصه تر از اینش این می شد: 20 ساله دیگه تازه یاد میگرفتیم چجوری با directx بازی بنویسیم. ممنون, ماهان | |
|
| |
Geshmarts کاربر فروم
تعداد پستها : 20 Registration date : 2009-01-07
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 1:49 am | |
| راست مي گي ماهان جان . من خودم با پوسر كار كردم نمي گم كه وارد هستم ولي اگه دنبالش برم ياد مي گيرم.راستي ما ايراني ها همش مي خوايم از كسي تقليد كنيم سبكمون تقليده نمي گم همه ما!!! ولي همه چيز رو مي خوايم راحت به دست بياريم | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 4:38 am | |
| ایول به این طرز عقیده. یکی پیدا شد حرف هامونو تایید کنه. آقا درسته سخته که دنبال اینچیزا بریم ولی چرا به نتیجه اش فکر نمیکنیم ؟
درسته در مورد تقلید درست گفتی من نمونه این رو هر موقع امتحان های ترم شروع میشه رو می بینم بچه ها انقدر قرق تقلید از ورقه ی بقل دستشیون میشن دیگه همت هم نمیکنن خودشون یچیزی بنویسن. Poser هم خیلی آسونه و به کار ما خیلی کمک میکنه. خویه که شما هم کار کردی.
آقا با من در زدن این تاپیک ها موافقی ؟ | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
تعداد پستها : 47 Registration date : 2008-12-20
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 6:00 am | |
| ماهان جان منم تا حدودی این آخرهاش با تو موافقم راه اندازی یه انجمن دارک بیسیک که از اول شروع کنه خیلی عالیه و نرم افزار های دیگه هم یواش یواش بیاد!!! اما حرف های شما رو در مورد بازی ساز های ایرانی قبول ندارم چون به نظر شما بازی ساز های ایرانی ول معتلن در صورتی که اینجوری نیست!!!! ایران یه Rocktar می خواد که از بازی سازان حمایت کنه!!!!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 7:00 am | |
| بله درسته ایران یه Rockstar میخواد ولی اونم بود چه گلی به سرمون میزنه. Rockstar کارمندهایی داره که هرکدومشون به تنهایی مارو میخورن. حالا فرض کن ما بخوایم بریم تو راکستار خودمون که هیچی هم زیاد از کار سه بعدی سر در نمیاریم. منظورم اینه که اگه یکی یه راکستار تو ایران بزنه نه باسش صرف داره نه بجایی میرسه. اقا من قصدم نا امید کردن نیست میخوام حقیقت رو روی نت نشون بدم !. | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 7:30 am | |
| کی گفته تو ایران سه بعدی ساز نداریم؟؟؟؟؟ من با این حرفت کاملا مخالفم!!!! تازه اگر سه بعدی ساز هم نداشتیم مگه نمی تونستیم با حمایت یه شرکت یه بازی جهانی دو بعدی بسازیم؟؟؟ مگه شرکت های خارجی از اول سه بعدی ساز بودند؟؟؟؟؟ می دونی اولین کسانی که تئوری هندسه در فضا رو ارایه دادن ایرانی بودند بعد ها این تئوری ها دست غربی ها افتاد و اونا با گسترشش از اون استفاده کردند چرا ما این کار رو نکنیم ؟ از ابزار خارجی ها استفاده کنیم تا جایی که خودمون بتونیم یه ابزارعالی بسازیم و به جایی برسیم | |
|
| |
mil عضو استودیو
تعداد پستها : 65 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 7:48 am | |
| - ashkan نوشته است:
- کی گفته تو ایران سه بعدی ساز نداریم؟؟؟؟؟
من با این حرفت کاملا مخالفم!!!! تازه اگر سه بعدی ساز هم نداشتیم مگه نمی تونستیم با حمایت یه شرکت یه بازی جهانی دو بعدی بسازیم؟؟؟ مگه شرکت های خارجی از اول سه بعدی ساز بودند؟؟؟؟؟ می دونی اولین کسانی که تئوری هندسه در فضا رو ارایه دادن ایرانی بودند بعد ها این تئوری ها دست غربی ها افتاد و اونا با گسترشش از اون استفاده کردند چرا ما این کار رو نکنیم ؟ از ابزار خارجی ها استفاده کنیم تا جایی که خودمون بتونیم یه ابزارعالی بسازیم و به جایی برسیم فکر کنم منظور ماهان سه بعدی ساز حرفه ای حرفه ای هست من نمیگم سه بعدی ساز حرفه ای نداریم ولی به پایه اونا نمیرسیم | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 9:47 am | |
| - ashkan نوشته است:
- کی گفته تو ایران سه بعدی ساز نداریم؟؟؟؟؟
من با این حرفت کاملا مخالفم!!!! تازه اگر سه بعدی ساز هم نداشتیم مگه نمی تونستیم با حمایت یه شرکت یه بازی جهانی دو بعدی بسازیم؟؟؟ مگه شرکت های خارجی از اول سه بعدی ساز بودند؟؟؟؟؟ می دونی اولین کسانی که تئوری هندسه در فضا رو ارایه دادن ایرانی بودند بعد ها این تئوری ها دست غربی ها افتاد و اونا با گسترشش از اون استفاده کردند چرا ما این کار رو نکنیم ؟ از ابزار خارجی ها استفاده کنیم تا جایی که خودمون بتونیم یه ابزارعالی بسازیم و به جایی برسیم من نگفتم 3 بعدی کار تو ایران نداریم. من که گفتم نسل بازی های دوبعدی الآن سالهاست رفته زیر خاک. شرکت ها از اول 3 بعدی نمیساختن حتی کارهای دو بعدیشون انقدر چرت بود که خیلی هاشو نمیخریدن ولی اونها دوبعدی شون زمین تا آسمون با ما فرق داره مثلا جی تی ای 2 حالت استراتژیک دو بعدی داشت ! میدونم ایرانی ها حجم و ارتفاعات و چیز های دیگه رو دادن ولی اون ماله قدیم ندیما بود بازم من گفتم ما ایرانی ها خرفتیم اگه نبودیم الان برنامه های Max یا Maya رو ما داده بودیم بیرون. فکر کردی الآن داریم چی کار میکنیم ؟ داریم از ابزار خارجی ها استفاده میکنیم اصلا هم نمی فهمیم که چطور فلان کاری رو که ما طراحی میکنیم برنامه ی خارجی ها باسمون به اجرا در میاره !. دوستان واقع گرا باشید سر چیزی که واقعیت داره سرپوش نذارید ! شاید یه مجله دادم به اسم "واقعیت رو نت". | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 9:49 am | |
| حرف های میل عزیز هم کاملا تصویب میشه ! | |
|
| |
Geshmarts کاربر فروم
تعداد پستها : 20 Registration date : 2009-01-07
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 11:43 am | |
| من با اين تاپيك خيلي موافقم. راستي چرا ما بايد ايران رو يك جهان ديگه اي تصور كنيم . ؟؟ | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 11:44 am | |
| من با حرف هردوتون موافقم من نخواستم رو چیزی سرپوش بزارم!! گفتم اگه اونا از علم ایرانی ها استفاده کردند و بیشرفت کردند چرا ما با ترجمه منابع خارجی و .... از علم اونا استفاده نکنیم و پیشرفت کنیم و بتونیم دوباره به جایگاه خودمون برسیم!!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 11:19 pm | |
| - Geshmarts نوشته است:
- من با اين تاپيك خيلي موافقم.
راستي چرا ما بايد ايران رو يك جهان ديگه اي تصور كنيم . ؟؟ نمیدونم ولی یجورایی حق مردمه ایرانه که سختی بکشن ! آقا من از یارو تو خیابون یه چیز کوچیک خواستم اصلا میخواست فرار کنه !. | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الإثنين يناير 12, 2009 11:22 pm | |
| اشکان درسته از علم ما اسفاده کردن ولی اینکاری که میگی یا الآن باسش خیلی دیر شده یا برمیگرده به تنبلی ما ! | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 12:12 am | |
| اگه به نظر تو الان خیلی دیره !! پس باید تا اتقراض عالم زیر دست اونا باشیم!!! چرا ما انقلاب صنعتی نکنیم؟!!!! چرا ما خودمونو تغییر ندیم و مصرف کننده نباشیم؟!!!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 12:57 am | |
| من تنها نگفتم دیره گفتم شاید هم بخاطره تنبلی خودمونه. خوب شما که میگی انقلاب صنعتی تا الآن چیزی از ایران دیدی که بدرد بخوره حالا ما تو زمینه ی بازی سازی میگیم. ما اگه بتونیم انقلاب صنعتی کنیم میتونیم مصرف کننده نباشیم. | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 1:19 am | |
| بحث خوبیه ولی الان شما اومدی بازی فیفا 09 رو ساختی کسی میخره؟ نه پس نکته اول تو بازی سازی نواوری و ایده مناسب مهم نیست دو بعدی بسازی یا سه بعدی مهم اینه که درست و جذاب بسازی چند ماه پیش من بازی توراک رو نصب کردم حالم بهم خورد! بازم تاکید میکنم خلاقیت و کار افرینی خیلی مهمه ... در مورد یادگیری هم حتما شما هر چیزی میتونی باد بگیر من از چند ساعتی که پشت کامپیوئتر میشینم فقط 1-2 ساعت بازی میسازم یا تمرین میکنم در صورتی که لااقل 2 ساعت چیز جدید یاد میگیرم | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 2:23 am | |
| درسته ولی تمام دنیا دارن تو بازی سازی پیشرفت می کنن!! ایران هم پیشرفت می کنه !!اما یه صدم بقیه و اختلاف روز به روز بیشتر میشه اگه چند تا از بچه ها هم هستند که بازی می سازن اونا مسئله شون جدا است و اصلا ربطی به برنامه ریزی هیچ دولتی نداره!!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 3:39 am | |
| یاشار حرف هات درسته من کاملا تایید میکنم. خلاقیت حرف اول رو میزنه من هم از اون بازی مزخرف با دیدن پکش خوشم نیومد !
اما من حرفم اینه که اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید روی سه بعدی بریم من گفتم کنار دو بعدی کاره اونهارو هم یاد بگیریم تا بعد تونستیم بریم روی 3 بعدی. من هم 4 ساعت در روز پای کامپیوترم فکر میکنی منم همش دارم بازی میسازم. نه منم دنبال چیزه جدیدم اونقدر که من وقتی یه کتابی تو اینترنت از وی بی میبینم سریع میگیرمش با اینکه میدونم چی گفته ولی میگم شاید چیزه بهتری داشته باشه !.
اشکان من مخالف پیشرفت ایران نیستم ولی خودتون تو اینجا زندگی میکنین می بینید که روز به روز وضعیت مملکت داره بد تر میشه(سیاسی نمیگم واقعیت رو میگم) و من میگم با این اوضاع باید بزاریم در کوزه آبش رو بخوریم.
من به اونهایی که بازی هایی دادن بیرون و تو کشور خودمون اسم خوبی در کرد توهین نمیکنم مثلا بله مهدی فنایی تونست یکار جدید کنه البته ما هزار تا دریم لند داریم ولی خوب اون یه چیزه دیگه بود ولی بازی دریم لند تو بازی های خارجی ها گم شده ! | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 6:29 am | |
| خوب به اونموارد هدف رو هم اضافه کن! برای مثال من دانشجوی ترم 5 هستم 21 سالمه واسه دلم بازی میسازم و یاد میگیرم(ولی فردا اگر پول نباشه عمران بازی بسازم... پول هم باشه میرم دنبال دانش بیشتر) و اصلا قرار بود یک بازی واسه تیم دی اف کمک کنم برم دنبال (میخواستم یه چیزی مثل گیم میکر بنویسم) | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 6:40 am | |
| ایول فکر کردی من باسه ملت بازی میسازم ؟ بله پول نباشه باید سرتو بذاری بمیری البته نمیدونم تو ایران اینطوریه یا جای دیگه هم هست یا شاید هم جای دیگه به این شدت نیست. ایول گیم میکرم مینویسی ؟
ما اگه هدف نداشته باشیم اصلا کاری رو شروع نمیکنیم. | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 6:45 am | |
| جون ماهان خودت میفهمی چی میگی؟ شما میگی ول معتله منم دلیل میارم نگو واسه انداختن کنتور پست بوده!!! | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 8:34 am | |
| من روزی شش هفت ساعت پای کامپیوترم اولا همش پای بازی سازی بودم ولی حالا فوقش 70 درصدشو پای بازی سازی باشم بقیه میشه نقد بازی ها و اینترنت و هزار چیز دیگه!! من با حرف ماهان موافقم بازی 2 بعدی بسازیم و در کنارش 3 بعدی سازی رو یاد بگیریم!! به نظر من باید خودمونو از دولت جدا کنیم و یک گروه بزرگ بسازیم و برای انتشار کارهامون به شرکت های خارجی رجوع کنیم!!! این جوری می تونیم پیاممون رو به خارجی ها برسونیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم!! تا کی می خوایم به تبیان اکتفا کنیم ؟؟ آیا اونا بازی ها رو به خارج صادر می کنن؟؟؟ | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 9:22 am | |
| | |
|
| |
ashkan کاربر فروم
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 11:10 am | |
| من موضعم رو عوض نکردم فقط کاملترش کردم هنوزم حرف شما رو درباره ایرانی ها قبول ندارم!!! حرف شما درباره دولت ایران درسته!! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ الثلاثاء يناير 13, 2009 12:21 pm | |
| هر جور میخوای فکر کن عقیده هر کی قابل احترام هست. | |
|
| |
| ایران تو بازی سازی ول معتله یا داره پیشرفت میکنه ؟ | |
|