| آموزشهای مستر ایکس | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| عنوان: آموزشهای مستر ایکس الجمعة يناير 02, 2009 4:39 am | |
| سلام دوستان از این به بعد من با اسم مستر ایکس اینجا براتون آموزشهای مربوط یه اسپرایت سازی رو میدم امیدوارم تا آخر با من باشید . در ضمن یادتون هم نره این آموزشها صرفا برای تیم دی اف در نظر گرفته شده قسمت اول آموزش ساخت اسپرایتمراحل ساخت کاراکتر دو بعدی 1- ابتدا برای کاراکتری که در نظر داریم اسکلت بدنی می سازیم مانند شکل زیر 2-بعد شروع بکشیدن ساختار بدنی کاراکتر می کنیم مانند( دست. پا. صورت) 3-مرحله بعدی تکمیل کردن فرم بدن کاراکتر است کشیدن تمام جزئیات بدنی 4-مر حله بعدی انتخاب رنگ بدن و لباس کاراکتر و شروع به رنگ کردن رنگهای اولیه و روشن کاراکتر 5-مرحله بعدی رنگهای تیره برای سایه گذاری روی کاراکتر در این مرحله برای زیبا سازی می تونید جزئیات کاراکتر رو اضافه کن تا اینجا ساخت کاراکتر دو بعدی رو اموزش دادم امیدوارم موثر باشه و بتونید کااکترهای خودتون رو ایجاد کنید
اين مطلب آخرين بار توسط DF-Team در الأربعاء يناير 21, 2009 11:48 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
Hamidgor کاربر فعال
تعداد پستها : 41 Registration date : 2008-12-29
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الجمعة يناير 02, 2009 2:18 pm | |
| جالب بود منتظر ادامش هم هستیم | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس السبت يناير 03, 2009 9:21 pm | |
| خیلی دستت درد نکنه پویان جان.متشکّرم.ادامش رو هم بذار. | |
|
| |
????? مهمان
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس السبت يناير 03, 2009 11:34 pm | |
| مرسی پویان ادامش رو اگر وقت کردی بزار من با فتوشاپ خیلی کار کردم ولی نقاشیم زیاد خوب نیست اگر بیشتر توضیح بدی شاید من هم کمکت کردم |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الأحد يناير 04, 2009 2:28 am | |
| حتما دوستان قسمت دوم هم بزودی براتون میزارم .. | |
|
| |
????? مهمان
| |
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الإثنين يناير 12, 2009 11:59 pm | |
| | |
|
| |
AMINGERAMI کاربر فروم
تعداد پستها : 18 Registration date : 2009-01-18
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الأحد يناير 18, 2009 4:45 am | |
| خیلی خیلی ممنون از زحماتتون من بی صبرانه منتظر قسمت بعدی آموزش هستم سایتی را میشناسید که از این مدلهای آماده داشته باشه؟ با تشکر | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الأحد يناير 18, 2009 5:18 am | |
| برو اینتو: www.spriters-resource.com www.gsarchives.com | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الأحد يناير 18, 2009 5:34 am | |
| ممنون دوستان گلم حتما قسمت بعدی رو میزارم فعلا یکم درگیره کارای ساخت بازی انتقام نیکس هستم ولی بخاطر شما اموزش بعدی رو سعی میکنم سریعتر بزارم | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: قسمت دوم ساخت اسپرایت الأربعاء يناير 21, 2009 11:50 pm | |
| قسمت دوم ساخت اسپرایتآشنایی با رنگها خب دوستان برای رنگ زدن یک اسپرایت ابتدا باید رنگهایی که احتیاج دارید رو انتخاب کنید ... اینکار در 3 قسمت انجام میشه به اینصورت 1- برای شروع رنگ زدن کاراکتر ابتدا از رنگهای اولیه رنگهای روشن.... استفاده میکنیم یادتون هم باشه برای انتخاب رنگ از یک باکس رنک در پینت استفاده کنید چون تا آخرین مرحله رنگ زدن باید از همون باکس رنگ استفاده کنید به اینصورت .. 2- بعد از انتخاب رنگهای اولیه نوبت به انتخاب رنگهای سایه کاراکتر میرسه خب ..اگه باکسهای رنگتون رو دست نخورده باقی گذاشتید یعنی رنگی روی رنگهای اون انتخاب نکرده باشید میتونید به راحتی رنگهای سایه رو هم انتخاب کنید فقط کافی کمی رنگهای اولیه رو تارتر بکنید ... بعد از تار کردن همه رنگهای اولیه نوبت به انتخاب زاویه تابش نور برای زدن سایه میرسه من زاویه تابش رو مستقیم انتخاب میکنم پس سایه ها باید به پشت کاراکتر و قسمتهای تاریک زده بشه.. مثل شکل زیر.. 3- آخرین مرحله از رنگ زدن انتخاب رنگهای جزئی کاراکتر میشه مثلا انعکاس نور یا اضافه کردن تاریهای بیشتر در قسمتهای واقعا تاریک ..در این مرحله شما میتونید جزییات کار خودتون رو بصورت حرفه ای کم یا زیاد کنید . خیلی خب شما اگه این روش رنگ زدن رو یاد گرفته باشید خیلی راحت میتونید کاراکترهاتون رو رنگ بزنید .. امیدوارم مورد قبول بوده باشه و خوب آموزش داده باشم .. آموزش از : Mr. X این مطالب در انحصار تیم دی اف میباشد و هرگونه کپی برداری از آن خلاف حقوق انسانی است | |
|
| |
AMINGERAMI کاربر فروم
تعداد پستها : 18 Registration date : 2009-01-18
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الخميس يناير 22, 2009 1:04 am | |
| دست شما درد نکنه خیلی خیلی عالی بود | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: آموزشهای مستر ایکس الخميس يناير 22, 2009 3:04 am | |
| خوب بود .ممنونم ازت. ببینم این آموزش قسمت سوم هم داره؟ | |