| رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف | |
|
|
کدوم ساخته بشه ؟ | فرمت ویدویی مخصوص تیم دی اف با پسوند dfv. | | 56% | [ 5 ] | ستاپ ساز مخصوص تیم دی اف | | 22% | [ 2 ] | ساخت نسخه جدید نرم افزار Sound Effection | | 0% | [ 0 ] | بزاریم باسه بعدا | | 22% | [ 2 ] |
| محموع راي ها : 9 | | |
|
نويسنده | پيام |
---|
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الثلاثاء ديسمبر 30, 2008 12:30 pm | |
| به نام خدا و سلام. دوستان میتونن تو رای گیری بگن که کدوم برنامه در آینده برای انحصار تیم دی اف ساخته بشه.
لطفا هر کسی هر چند تا رای داده تو پستش بگه تا بفهمیم اوضاع از چه قراره.
اين مطلب آخرين بار توسط MahanGM در الخميس يناير 01, 2009 10:21 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| |
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الثلاثاء ديسمبر 30, 2008 10:23 pm | |
| ایول ایول دارم میبینم | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الأربعاء ديسمبر 31, 2008 1:35 am | |
| خیلی ببخشید ولی اینا به چه درد میخورن ... نمونه های بهتر و حرفه ای تر زیاده یه چیز بدرد بخور بسازید (کاربردی) | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الأربعاء ديسمبر 31, 2008 2:41 am | |
| رای گیری دیگه. تازه این بده یه موقع فرمت ویدویی تیم دی اف تو همه کامپیوتر ها رواج بشه ! | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 2:56 am | |
| | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 4:15 am | |
| 1 - اگه بخواین فرمتی به اسم dfv بسازید . باید یک player بسازید که بتواند این ویدئو ها را باز کند . و player های موجود در سیستم ها همان media player است و یه کم یارو حرفه ای باشه vlc player و media player clasic ( همان k-lite codec pack ) و دیگه اونایی که آخرشن مثل خودم از km player ( همان k multimedia player ) استفاده می کنند ! پس مردم اکثرا این player که الآن گفتم باید بسازید تقریبا هیچ کس دانلود نمی کنه مگه اعضای فعال همین فروم ! پس بزار مثل سایت هایی مثل gamersland.com یا حداقل gamersland.ir که مردم اونقدر مشتاق دیدن ویدئو های ما باشن که وقتی دیدن player خودشون این ویدئو رو باز نمی کنه دنبال اون player که گقتم حتما باید بسازید بگردند ! پس به نظرمن این طرح باشه واسه وقتی که معروف شدیم ! 2 - واسه اونم که ستاپ بسازه اگه مال بازی های خودمون و کاربرانه که تعدادشون اونقدر زیاد نیست که یک نرم افزار مخصوص بسازیم ! با همون نرم افزار های حرفه ای مثل setup factory 7 ! اگه هم مال همه است که هنوز اونقدر معروف نشدیم ! 3 - در مورد سومی باید بگم ... خداییش بهتره از نسخه هایی مثل virtual dj استفاده کنیم که واقعا حرفه ای هستن و البته شاید نیاز زیادی به این نرم افزار پیدا نکنیم برای ساخت بازی ! و اگه هم که برای همه ست که ما اونقدر معروف نشدیم . پس همون گزینه 4 ! | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 10:20 am | |
| حرف های شما درست. ولی: 1 - من وقتی استارت یه پروژه رو بزنم همه چیزشوت طراحی میکنم من Player هم طراحی کردم. 2- شما تو برنامه های ستاپ سازی مگه چقدر میتونی روی صفحاتش تغییر بدی من وقتی میگم مخصوص تیم دی اف یعنی یه چیزه خاصی که انحصارش ماله خودمونه تازه تو طرح خود کفایی نقش به سزایی داره چون اونوقت دمشون گرم برنامه ستاپ ساز هم ماله خودشونه. 3 - ببین اصولا کسی که برنامه نویسه یعنی اگه چیزی خودش کم داره و نمیتونه پیدا کنه رو بسازه ! الآن من برنامه ای که ساختم 500 کیلو بایته و لازم نیست بر برنامه 50 مگا بایتی رو نصب کنی تازه انقدر امکانات داره که 500 کیلو بایت عجیبه ! وقتی نسخه 2ش بیاد بیرون دیگه این حرفو نمیزنی. کلا من این چیزایی رو که میگم به تیم کمک میکنه تا معروف بشه وگرنه من هم الاف نیستم که بشینم اینارو درست کنم. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 12:26 pm | |
| ایول !. آقا رای گیری تا این هفته ادامه داره یعنی بعد از ایم هفته که داره میاد نسبت به آراء من شروع به ساخت میکنم. | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 7:01 pm | |
| - نقل قول :
- کلا من این چیزایی رو که میگم به تیم کمک میکنه تا معروف بشه وگرنه من هم الاف نیستم که بشینم اینارو درست کنم.
پس : 1 - باید نرم افزار های ساخته شده رو بدید به کاربرا تا هر کدوم سایت ! یا وبلاگی دارن اینارو واسه دانلود بزارن ! تا معروف بشه ! اینجوری ما بعد از معروف شدن می تونیم فرمت dfv رو هم بدیم ! | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| |
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الخميس يناير 01, 2009 10:47 pm | |
| - masoudalemi نوشته است:
-
- نقل قول :
- کلا من این چیزایی رو که میگم به تیم کمک میکنه تا معروف بشه وگرنه من هم الاف نیستم که بشینم اینارو درست کنم.
پس : 1 - باید نرم افزار های ساخته شده رو بدید به کاربرا تا هر کدوم سایت ! یا وبلاگی دارن اینارو واسه دانلود بزارن ! تا معروف بشه ! اینجوری ما بعد از معروف شدن می تونیم فرمت dfv رو هم بدیم ! پس: 1- من تو بخش دریافت محصولات همه چیز رو گذاشتم. 2 - با این حرفت موافقم. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الجمعة يناير 02, 2009 2:02 am | |
| | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف الجمعة يناير 02, 2009 11:09 am | |
| اوکی | |
|
| |
| رای گیری در مورد محصولات آینده انحصاری تیم دی اف | |
|