| ایده داستان | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| عنوان: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 3:30 am | |
| من خیلی دوست دارم که یک بازی در مورد پادشاه ایرانی و هخامنش ..تخت جمشید و ... درست کنیم پس بیاید و با همکاری هم ایده ساخت داستانی جالب در مورد تاریخ گذشته اینجا بیان کنیم در ضمن این بازی به سبک دو بعدیه پس طرح داستاناتون رو طرح و سبک دو بعدی باشه .. ممنون | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 4:14 am | |
| منم خیلی دوست دارم بازی در سبک بازی های Chrono Trigger و Star Ocean بسازم.. این جور داستانا خوراکشه منظورم این بود که سبک بازی اینگونه باشه | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 4:58 am | |
| | |
|
| |
mil عضو استودیو
تعداد پستها : 65 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 5:27 am | |
| بازی خوبی از آب درمیاد!!
اما بهتر نیست سبک بازی استراتژیک و سه بعدی باشه ( در اصل دوبعدی ولی سه بعدی به نظر بیاد)؟ | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 5:33 am | |
| - mil نوشته است:
- بازی خوبی از آب درمیاد!!
اما بهتر نیست سبک بازی استراتژیک و سه بعدی باشه ( در اصل دوبعدی ولی سه بعدی به نظر بیاد)؟ خب فکر کنم یاشار عزیز هم همینو گفت منتها باید یه نفر دیگرو به تیم اضافه کنیم که بتونه اینکار با من انجام بده .. | |
|
| |
mil عضو استودیو
تعداد پستها : 65 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 5:38 am | |
| ببخشید متوجه منظورش نشده بودم | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 9:45 am | |
| من هم موافقم ولی یه بازی سه بعدی خفن در مورد کوروش و هخامنشیان می سازن با اسم " کوروش بزرگ " . یه نگاه بکنین : http://www.forum.fanaei.com/viewtopic.php?f=11&t=153 http://www.forum.fanaei.com/viewtopic.php?f=11&t=153 | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 9:54 am | |
| البته منظورم استراتژی مطلق نبود ... قبلا این سبک زیاد بود برای (مخصوصا SNES) که بازیهای که کفتم از این نوع بودن فکر کنم این نوع قدیمی استراتژی باشه الان در بازیهای استراتژی مثل رم توتال وار یا مدیوال توتال وار شما با یک نفر در نقشه کلی حرکت میکنی و بعد داخل جنگ میشی .. در این بازی ها هم اینگونه بوده ولی خیلی داستان خوبی داشته فکر کنم بازی در این سبک با گرافیک خوب و فارسی خیلی جالب باشه اینم چند شات از این نوع بازیها http://www.romnation.net/rn/screenshots/18152.jpg http://www.server2.xgd.com/Screenshots/Super_Nintendo/Dragon_Quest_5_(Jap)-2.gif http://www.server2.xgd.com/Screenshots/Super_Nintendo/Dragon_Quest_1_&_2_(Jap)-3.gif http://www.server2.xgd.com/Screenshots/Super_Nintendo/Dragon_Quest_3_(Jap)-5.gif http://www.server2.xgd.com/Screenshots/Super_Nintendo/Dragon_Quest_6_(Jap)-2.gif و البته جنگ هاشون به این گونست که در بعضی ها مثل فینال فانتزی یکی شما میزنی یکی دشمن در اون چورنو تایگر هم زمانی بسته به سرعت کاراکتر نوبت ضربش میرسه اگر یه بازی بازی به این سبک بکنید متوجه میشید. | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 9:58 am | |
| مهم این نیست که اصلا به کورش مربوط باشه یا نه میتونه حدود زمانهای اونا باشه واصالت داستان ایرانی باشه .. برای مثال یه پادشاه عادل خوب و منصف .......... تا یه روز یه اسکندر تک چشم(مثلا ) به اون منطقه(کشور پادشاه) حمله میکنه و همه رو از دم نابود میکنه ... تا (اینجاش رو شما کامل کنید) | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 10:06 am | |
| دوستان ..دوستان چرا خودتون رو گیج میکنید .. قضیه اینطوری که فکر میکنید نیست .. نگاه کنید سری بازیهای داستان رویا رو نگاه کنید همه از زوایه روبرو هستن تا حالا بازی تو این سبک و با موضوع هخامنشیانو اینا نداشتیم ... من میخوام بازی رو تو این حالت بسازیم .. پس دیگه نه سه بعدیش کنید نه استراتژی و نه چیز دیگه ای... | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 10:09 am | |
| من خودم رو کشتم تا اینا رو گذاشتم ولی باز بررسی بکنی بد نیست پویان جان .... هر دو خوبن | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 10:14 am | |
| | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 10:43 am | |
| - DF-Team نوشته است:
- Haji نوشته است:
- من خودم رو کشتم تا اینا رو گذاشتم
ولی باز بررسی بکنی بد نیست پویان جان .... هر دو خوبن این طرحهای تو سخته اما میشه ولی دیگه مسعود زده تو خاکی میگه سه بعدیش کنیم که اینکار یکم برای تیم ما هنوز سخته ... البته سخت سخت هم نیست ها ولی در حال حاضر افراد متخصصشو نداریم تو تیم من معتقدم که باید داستان رو هر جوری که قراره باشه اشکال نداره فقط طوری باشه که وقتی کسی داره اونو بازی می کنه احساس کنه که انگار خودش توی اون قضایا بوده و از ته دل احساس کنه موقعیّتو. سوال:این بازی چجوریه؟ یعنی منظورم اینه که کسی که من جاش بازی میکنم کیه؟خود اسکندره یا افرادشم باهاش توی بازی هستن؟ | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: منم دوستدارم الخميس ديسمبر 25, 2008 10:46 am | |
| منم بازی های تو سبک استراتژیک رو بیش از اندازه دوست دارم میگم یکی یه داستان بدی به سبک استراتژی در بایریم چطوره ؟ | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 11:25 am | |
| - MahanGM نوشته است:
- منم بازی های تو سبک استراتژیک رو بیش از اندازه دوست دارم میگم یکی یه داستان بدی به سبک استراتژی در بایریم چطوره ؟
آخه بچه ها شما وقتی میگید استراتژیک فکر ساختشم باشید نمیشه ایده داستان رو پیاده کنیم و قدرت ساخت رو نداشته باشیم .. البته تیم دی اف قدرت ساخت بازی استراتژیک رو هم داره منتها کار خیلی سختی میشه آقا ماهان و یاشار جان یه چیزی شبیه به اخراجیها پس درست فکر کنید که این کارو رو انجام بدیم یا نه ... راستی آقا مصطفی هنوز داستان رو ننوشتیم داریم روش بحث میکنیم .. تا کار ساخت داستان رو پیاده کنیم | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 1:25 pm | |
| اول اینکه من اون بالا مثال زدم اسکندرو نکته اینه که بی خیال استراتژیک بشید ... چون ساختن این چنین بازیهایی خیلی سنگینه و زمان بر ... هوش مصنوعی فوق العاده قوی میخواد تجربه ساخت چنین بازیهای هم مهمه بعد بازیهای در چنین سبک زیادن و خحیلی خوبن پس باید با بهترین گرافیک(بیشتر از اشیائ سه بعدی ساخته مشه که فقط عکس میگیرن) ساخته بشه ... این در صورتیه که ما داریم بازیهای دو بعدی میسازیم و قراره دوباره بازیهای دو بعدی رو با ایده های جدید زنده کنیم! بله درسته پویان ساخت بازی های به اون شکل (پیشنهادی من) زیاد وقت رو میگیره و سخت هم هست. | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: ایده داستان الخميس ديسمبر 25, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: ایده داستان الجمعة ديسمبر 26, 2008 1:25 am | |
| | |
|
| |
110 کاربر فروم
تعداد پستها : 6 Registration date : 2009-03-13
| عنوان: رد: ایده داستان الجمعة مارس 13, 2009 6:24 am | |
| سلام برای تولد و زندگی افسانه ای کورش ذوالقرنین و پادشاهی عادلانه ی اون میشه انواع بازی ها رو ساخت ولی به نظر من برای ساخت بازی به صورت دوبعدی باید یک شخصیت فرعی در کنار کوروش ایجاد کنیم که بتونه به ماموریت های تکی بره . در ضمن امیدوارم که دوستانی که می خوان بازی بسازن خوب تحقیق کنند و گرفتار دروغ پردازی های یونانی ها نشوند . | |
|
| |
Hamidgor کاربر فعال
تعداد پستها : 41 Registration date : 2008-12-29
| عنوان: رد: ایده داستان الجمعة مارس 13, 2009 6:30 am | |
| دوست عزیز منم با داستانهایی این چنینی موافقم به نظر من ساخت بازی دوبعدی به اینصورت خیلی کار سختی هم نیست نمونش بازی شاهزاده ایرانیه که قبلها دوبعدی بوده اما به یه داستان اصیل و قوی نیازه | |
|
| |
| ایده داستان | |
|