| گاهنامه یا دی اف مگازین | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| عنوان: گاهنامه یا دی اف مگازین الأربعاء ديسمبر 24, 2008 2:57 pm | |
| دوستان و عزیزان گاهنامه یا مجله الکترونیکی سایت بزودی شروع به کار میکنه از کسانی هم که فکر میکنن میتونن تو این مجله الکترونیکی ما رو همراهی کنن استقبال میشه ..
اين مطلب آخرين بار توسط DF-Team در الجمعة ديسمبر 26, 2008 10:36 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الخميس ديسمبر 25, 2008 9:22 pm | |
| - DF-Team نوشته است:
- دوستان و عزیزان گاهنامه یا مجله الکترونیکی سایت بزودی شروع به کار میکنه از کسانی هم که فکر میکنن میتونن تو این مجله الکترونیکی ما رو همراهی کنن استقبال میشه ..
من خیلی به خبرنگاری علاقه دارم و چند جایی هم تجربه دارم:سردبیر 2 یا 3 گاهنامه و هفته نامه بودم.خبر نگار هم بودم و تجربه دارم. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| |
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 2:26 am | |
| | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 2:49 am | |
| - نقل قول :
- بله میی تونم.فقط بگین خبر ها در چه مبحث و موضوعی باشن.
خب ما تو این گاهنامه خبرهایی در رابطه با بازیهای روز دنیا و ایران از ساخت تا هر خبر و نقدی که مربوط به بازی باشه خبرهایی در رابطه بامعرفی فیلمهای روز نقد و بررسی معرفی انمییشنهای روز انیم منگا و کمیک استریپ جدول معرفی نرم افزار و سخت افزار تبلیغات و غیره .. حالا تو هر زمینه ای که فکر میکنی میتونی خبر و اطلاعات بدست بیاری آستین بزن بالا در ضمن اگه پیشنهادی هم داری بیان کن .. | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 2:53 am | |
| - DF-Team نوشته است:
-
- نقل قول :
- بله میی تونم.فقط بگین خبر ها در چه مبحث و موضوعی باشن.
خب ما تو این گاهنامه خبرهایی در رابطه با بازیهای روز دنیا و ایران از ساخت تا هر خبر و نقدی که مربوط به بازی باشه خبرهایی در رابطه بامعرفی فیلمهای روز نقد و بررسی معرفی انمییشنهای روز انیم منگا و کمیک استریپ جدول معرفی نرم افزار و سخت افزار تبلیغات و غیره .. حالا تو هر زمینه ای که فکر میکنی میتونی خبر و اطلاعات بدست بیاری آستین بزن بالا در ضمن اگه پیشنهادی هم داری بیان کن .. چشم پویان جان.خیلی ازت ممنونم. اوّلین خبر تا فردا شب بهت pm میشه. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 2:57 am | |
| - نقل قول :
- چشم پویان جان.خیلی ازت ممنونم.
اوّلین خبر تا فردا شب بهت pm میشه. عالیه فقط یه چیزی اگه میتونی خبرهای رو دسته اول جور کن و نگشون دار و با هم بفرستشون | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 3:03 am | |
| - DF-Team نوشته است:
-
- نقل قول :
- چشم پویان جان.خیلی ازت ممنونم.
اوّلین خبر تا فردا شب بهت pm میشه. عالیه فقط یه چیزی اگه میتونی خبرهای رو دسته اول جور کن و نگشون دار و با هم بفرستشون باشه.چشم.سعی می کنم خبرا دسته اوّل باشن.راستی منظورت از دسته اوّل چیه؟ | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 3:08 am | |
| - نقل قول :
- باشه.چشم.سعی می کنم خبرا دسته اوّل باشن.راستی منظورت از دسته اوّل چیه؟
منظورم اینکه سعی کنی تا خبرهای سایتهای و افراد دیگر رو نیاری تا بتونیم یه گاهنامه جدید و به روز داشته باشیم بیشتر سعیت رو رو خبرهایی بزار که تا به حال کسی نشنیده و جدید هستن البته اگه توستی میدونم خبرساز بودن سخته | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 3:37 am | |
| - DF-Team نوشته است:
-
- نقل قول :
- باشه.چشم.سعی می کنم خبرا دسته اوّل باشن.راستی منظورت از دسته اوّل چیه؟
منظورم اینکه سعی کنی تا خبرهای سایتهای و افراد دیگر رو نیاری تا بتونیم یه گاهنامه جدید و به روز داشته باشیم بیشتر سعیت رو رو خبرهایی بزار که تا به حال کسی نشنیده و جدید هستن البته اگه توستی میدونم خبرساز بودن سخته بسیار خب.من سعی می کنم که خیر ها تازه باشن.ولی اگر نشد چی؟ | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 3:44 am | |
| - نقل قول :
- بسیار خب.من سعی می کنم که خیر ها تازه باشن.ولی اگر نشد چی؟
ایرادی نداره میگم اگه تونستی فقط هر خبری رو که میاری منبع اصلیه خبر رو هم برام درج کن | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
تعداد پستها : 103 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 3:59 am | |
| وقتی خبر ها جمع آوری شد بهتره که اونا رو با فلش یا exe بدیم . یعنی مثلا وقتی فایل فلش یا exe را باز کردید روی صفحه بنویسد : df team studio persents the best gamers magazine بعد مثلا برای هر موضوع یا خبر یک کلید باشه باشه وقتی روش کلیک می کنی خبر باز بشه . با جلوه های گرافیکی بسیار عالی و intro ( مقدمه ) جذاب و زیبا . من در این حرفه بسیار بسیار بسیار حرفه ای هستم . در حال حاضر در حال ساخت نرم افزاری چند رسانه ای با فرمت exe هستم و intro این نرم افزار فلش است . اگه این ایده خوبه من 200% آماده ی همکاری هستم . | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| |
| |
Masoud GM عضو استودیو
| |
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 4:26 am | |
| - نقل قول :
- زیاد حجمی نمی گیره . البته چون با این طرح چندین فایل ایجاد می شه و باید اونارو rar یا zip کنیم و نرم افزار win rar را هم برای دانلود بذاریم تا کاربران بتونن فایل rar یا zip باز کنند . اگه هم مایل به فشرده سازی نیستید نرم افزار رو دارم که چند فایل رو در یک فایل جا کنیم و در صورت دابل کلیک فایل اصلی به طور اتوماتیک بازی می شه و مشکلی ایجاد نمی کنه . تازه اینطوری بهتره چون کسی نمی تونه اونارو ویرایش کنه . چه فایل های pdf و چه فایل های دیگر مثل اطلاعات همراه فایل exe .
چون من آنلاینم لطفا سزریع جواب بدید . با آرزوی موفقیت مسعود جان یه نمونه میتونی بهم نشون بدی فقط میخوام بدونم چه طرحی داره .. ممنون | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 4:31 am | |
| از خودم یا از نمونه های مجله های الکترونیک دیگه ای که تا حالا دیدم ؟! که این طوری که گفتم هستن . از کدوم ؟! | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 4:41 am | |
| - masoudalemi نوشته است:
- از خودم یا از نمونه های مجله های الکترونیک دیگه ای که تا حالا دیدم ؟! که این طوری که گفتم هستن . از کدوم ؟!
از همین مجله هایی که بصورت exe ایجاد شدن چون تا حالا من ندیدم | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 5:06 am | |
| از لینک زیر بگیرید : البته این با نرم افزار مناسبی طراحی نشده ولی من با نرم افزاری درست می کنم که می تونیم با اون با حجمی بسیار کمتر از این حتی بهتر از اینشم بسازیم . در این فایل وقتی شما روی هر موضوع کلیک کنید چیزی باز نمی شه ولی در موقع ساخت خودمون یا فایل pdf باز می شه یا صفحه ای دیگر که توش چند کلید که عنوان خبر روشون نوشته که با کلیک رو هر کدوم فایل pdf مشخصش باز می شه ! http://rapidshare.com/files/176908551/BitMagazine.zip | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 6:20 am | |
| خب مسعود جون اینو قبلا دیدم این پی دی اف مگه نیست ..؟ فکر کنم ما هم طبق همین پی دی اف بسازیم بهتر باشه چون الان بیشتر مجله های الکترونیکی همینجوری هستن .. | |
|
| |
Masoud GM عضو استودیو
| |
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین الجمعة ديسمبر 26, 2008 10:39 am | |
| افراد حال حاضر در تیم ساخت که باید تعداشون زیادتر از اینها باشه بزودی هم خبرنگاران تفکیک میشن تا هرکودوم در مورد زمینه ای خبر جمع آوری کنن خبرنگاران:مصطفی عالمی مسعود عالمی گرافیست و صفحه آرا:پویان کبودوند | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین السبت ديسمبر 27, 2008 1:29 am | |
| به به چقدر زیبا ... خسته نباشید فقط اگر واسه مصاحبه کسی رو خواستین من در خدمتم | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین السبت ديسمبر 27, 2008 1:38 am | |
| | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: گاهنامه یا دی اف مگازین السبت ديسمبر 27, 2008 2:05 am | |
| | |