| سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الأربعاء فبراير 11, 2009 9:53 am | |
| خب دوستان.سلام. فکر نمی کنم که این تاپیک نیاز به توضیح داشته باشه دیگه... . اسامی خواننده های مورد علاقه من: محسن نامجو:آهنگ ترنج. محسن یگانه:آهنگ جوون آریایی. کاوه یغمایی:سکوت سرد،چهارشنبه سوری،نسل سوخته. گروه لینکین پارک:آهنگ تولد(یعنی گفت) سبک های موسییقی مورد علاقه من:راک و پاپ. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الأربعاء فبراير 11, 2009 10:15 am | |
| خب شاید فکر کنید من زیادی قدیمیم ولی من تنها آهنگهایی که گوش میدم اول داریوشه.. که عشقمه بعدیش امین فیاز کل کاراشو دوست دارم خیلی صدایی قشنگی داره | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الخميس فبراير 12, 2009 5:01 am | |
| پویان من با داریوش موافقم که اولین خواننده خوب اون بود ! با لینکین پارکم موافقم ! آهنگاشون خوفه | |
|
| |
Hamidgor کاربر فعال
تعداد پستها : 41 Registration date : 2008-12-29
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الجمعة فبراير 13, 2009 12:47 am | |
| من از خوانندهای خارجی از ماساری و ایرانی اونور آبی از هنگامه و افشین و اینور آبی رضا صادقی و محسن چاوشی خوشم میاد | |
|
| |
Reza کاربر فروم
تعداد پستها : 17 آدرس پستي : reazabasi@ymail.com Registration date : 2009-02-11
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الجمعة فبراير 13, 2009 1:59 am | |
| خب منم یه اطلاعاتی از خوانده های مورد علاقم بدم اولینو بهترین خواده خارجی akon انور آبی ایرانی قمیشی یکمم کامران وهومن اینور آبی هم ولشون کنید بابا همشون سوسول موسولن... | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 224 Age : 32 آدرس پستي : mahangm@gmail.com Registration date : 2008-12-22
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الجمعة فبراير 13, 2009 8:32 am | |
| اونور آبی همشون سوسولن ! اشتباه گرفتی ! من تو کامپیوترم فقط آهنگ رپ دارم ! من از اون آدمایی که فقط فکر میکنن رپ باسه پوز دادن و چیزایه دیگه که هرکی فکر میکنه نیستم من رپ رو گوش میدم چون
1 - واقع گرایانه است ( البته تو ایران ب چیز... کشیده شده ) 2 - رپ خارجی رو گوش میدم چون معنیش رو میفهمم ! 3 - رپ از اجتماع میگه و من هم بشدت با این نکته موافقم ! 4 - رپ بهترین سبک برای صحبته ! 5 - رپ یعنی صحبت خیابونی ! 6 - .......... چی بگم ؟ بازم بگم ...... | |
|
| |
Reza کاربر فروم
تعداد پستها : 17 آدرس پستي : reazabasi@ymail.com Registration date : 2009-02-11
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ السبت فبراير 14, 2009 5:24 am | |
| خیلی خب بابا چرا میزنی من فقط نظر خودمو گفتم a44: از نظر من اینور آبیا سوسولن به نظر تو انور آبیا ... این دیگه دعوا نداره : | |
|
| |
MahanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ السبت فبراير 14, 2009 8:28 am | |
| هیچی هواسم یجا دیگه بود به دل نگیر | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ السبت فبراير 14, 2009 10:55 am | |
| یالله من همه نوع اهنگ گوش میدم خواننده مورد علاقم هم گروه علیرضا و حمیدرضا(این دو برادر قبلا باهم میخومندن انگار دیگه با هم کار نمیکنن) البته بیشتر علیرضا رو دوست دارم در مورد رپ تنها سبکیه که میشه هر جوری خواستی بخونی پس نمیشه گفت خواننده وقتی شعر نداره نمیشه بهش گفت یک نوع کار ماهان جان با شعر هم میشه اون رو گفت و نوشت ولی کو شاعر یعنی چون نمیتونه میاد تکست مینویسه! اینم نظر شخصی بود البته نه که رپ بده بلکه جدا از بقیه سبک هاست یاس خوب میخونه اجتماعی هم میخونه | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الإثنين أبريل 27, 2009 3:05 am | |
| من جدیدا چند تا آهنگ جدید گوش می کنم: گروه کیوسک : روزمرگی گروه منفی 1 : توهّم | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الإثنين أبريل 27, 2009 5:39 am | |
| شما چیز جدیدی گوش نمی کنین؟ | |
|
| |
Moh0913 کاربر مدیریت
تعداد پستها : 19 Registration date : 2009-02-11
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الإثنين أبريل 27, 2009 11:05 am | |
| منم راک رو بیشتر می پسندم Rock : The Rasmus 3 Door Down Linkin Park Pop : Sami Usef Rap : Yas Bibak Sonati: Namju | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
| عنوان: رد: سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ الإثنين أبريل 27, 2009 11:39 am | |
| با لینکین پارکت موافقم. سامی یوسف هم باحاله.ایول. نامجو رو هم خیلی می پسندم.ایول.بخصوص آهنگ زلف بر باد مده و ترنجشو. ایول. | |
|
| |
| سبک موسیقی و خواننده و آهنگ مورد علاقت رو می گی؟ | |
|