| آخرین فیلم جالبی که دیدم | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
PoyanGM مدیریت سایت
تعداد پستها : 488 Registration date : 2008-12-12
| عنوان: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 3:45 am | |
| آخرین فیلم جالبی که دیدید چی بود ؟ ماله کودوم کشور و بازیگرای اصلیش کیا بودن ؟ خب خودم اول شروع میکنم.. دوستای گلم برای نمایش داد عکساتون هم از آپلودر http://multipics.net استفاده کنید تا عکسهای کوچیک رو تو تایپیک قرار بدید .. آخرین فیلم جالبی که خیلی تحت تاثیرم قرار گرفتم وقتی دیدمش ..فیلم shutter یا عکاس بود فیلم یه فیلم ترسناک کره ای بود بازیگراشو نمیشناسم چون همشون جدید بودن توصیه میکنم اگه فیلم ترسناک دوست دارید شما هم بریدو این فیلمو ببینید.. البته گویا فیلم هالیوودی این اثرم اومده ... هالیوود عادت داره از فیلمهای ترسناک ژاپنی کره ای الگو برداره ..نمونشم فیلمهایی مثل حلقه و چشم حالا هم که شاتر ولی توصیه میکنم فقط نسخه کره ای این فیلمو ببینید .. | |
|
| |
Haji عضو استودیو
تعداد پستها : 76 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 6:36 am | |
| فیلم just like haven بازیگراش هم ریسی ویدرسپوم و مارگک رافلو یک فیلم داستانی عالشقانه تا دلتون بخواد فیلم عاشقانه دارم | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 7:26 am | |
| | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 9:40 am | |
| همه چی دارم ولی عاشقانه زیاد دارم عکس هم میزارم یه فیلم قشنگ ترسناک دارم به اسم پیام اور | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 11:27 am | |
| - Haji نوشته است:
- همه چی دارم ولی عاشقانه زیاد دارم
عکس هم میزارم یه فیلم قشنگ ترسناک دارم به اسم پیام اور ببینم یاشار مسنجر رو میگی همون که تو خونه جدید میرن و کلی ارواح هستن .. دارمش اگه اونو میگی | |
|
| |
Haji عضو استودیو
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 11:33 pm | |
| اره مسنجر خیلی باهاله من یه 70-80 تایی فیلم دارم شایدم بیشتر | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الثلاثاء فبراير 10, 2009 11:54 pm | |
| منم تو همون حدودا دارم که نصف بیشترش ترسناکه وهمیه تو همین مایه های روح بازی البته فیلمها دیگم همشون تخیلی هستن یا بیشتر از فیلمهای مارول مثل اسپایدرمنو ایکس منو سوپیر منو ..غیره.. | |
|
| |
MostafaMM مدیریت سایت
تعداد پستها : 387 Age : 30 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الأربعاء فبراير 11, 2009 4:56 am | |
| یه فیلم درام خیلی باحال.کارگردان امریکاییه ولی توش شخصیت ها افغانی صحبت می کنن.من موندم این کارگردانه چجوری به اینا فهمونده که چکار کنن و چی بگن.درر ضمن حدود 90 درصد فیلم رو همش افغانی صحبت می کنن و 10 درصد دیگشو امریکایی. فیلم بعدی: شوالیه تاریکی این بازیگر اسمش جوکره: این بازیگر چند ماه بعد از اتمام فیلم مرد حیف شد.کارش درست بود. موضوع فیلم اینه که این جوکر قصد داره ثابت کنه که آدمای خوب هم می تونن بد باشن. خیلی باحاله.ببینیدش.حتما. | |
|
| |
PoyanGM مدیریت سایت
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الأربعاء فبراير 11, 2009 6:46 am | |
| مصطفیی اول اینکه قرار بود تصاویرتون رو از آدرسی که تو تایپ اول اعلام کردم بزارید ( من درستش کردم ) بعدشم اینکه اسم واقعی جوکر هیس لجره بازیش فوق العاده بود تو فیلم اما میگن گویا مواد زیادی مصرف کرده و این باعث سنگوبش شده.. | |
|
| |
Hamidgor کاربر فعال
تعداد پستها : 41 Registration date : 2008-12-29
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم الأربعاء فبراير 11, 2009 8:16 am | |
| بتمن شوالیه سیاه به نظر من بهترین فیلمی بوده که تا به حال دیدم البته فیلم عکاس رو هم دیدم همونیه که روح دختره رو گردن عکاسه سواره.. | |
|
| |
Itachi Uchiha ناظر فروم
تعداد پستها : 40 Registration date : 2009-02-08
| عنوان: رد: آخرین فیلم جالبی که دیدم السبت فبراير 14, 2009 2:20 pm | |
| خب اخريش saw 5 بود ديگه بعدش فيلم جالب ترسناك نديدم | |
|
| |
| آخرین فیلم جالبی که دیدم | |
|