هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةPortalمكتبة الصورأحدث الصورثبت نامجستجوورود

نیاز به چند تا نویسنده

نويسندهپيام
?????
مهمان
Anonymous

نیاز به چند تا نویسنده Empty
پستعنوان: نیاز به چند تا نویسنده   نیاز به چند تا نویسنده Icon_minitimeالأحد يناير 18, 2009 2:26 am

???? ?? ???? نیاز به چند تا نویسنده Icon_arrow

?? ???? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ??? ??? ?? ??? ??? ????? ???? ???
????? ?? ????? ?? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ??? ????? ????? ????. نیاز به چند تا نویسنده Icon_sad

???? ???? ? ??????? ? ???????? ? ?????? ?????

???? ???? = ??????? ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ????? ??? ????? ?? ?? ???? ????????.

??????? = ??? ???? ?????? ?????? ?? ????? ?? ??????????? ???? ????? ? ?? ???? ????? ?? ???? ???? ???? ??????.

???????? = ????? ?????? ??? ??? ????? ????? ????? ???? ????? ?????? ????? ?? ??? ??? ?? ??? ????? ?????? ?????.

?????? ????? = ??? ???? ???? ???? نیاز به چند تا نویسنده Icon_wink ??? ?? ????? ??? ???? ???? ???? ?? ????? ????? ?????? ???? ???? ???? نیاز به چند تا نویسنده Icon_arrow

?? ???? ???? ??? ??? ?? ????? ???? ?? ????? 6.5 ????????? ??? ???? ???? ? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ????? ??.

????? ?? :

sahand@p30games.ir

mojtaba@p30games.ir

mahdi@p30games.ir

arman@p30games.ir

??????? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ???? ?? ??? ???? ????? ???? نیاز به چند تا نویسنده Icon_wink

?? ???? ????? ?? ????? ?? ??? ?? ?? ???? ?? ???? ????? ????? ????.

info@p30games.ir
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Masoud GM
عضو استودیو
عضو استودیو
Masoud GM

تعداد پستها : 103
Registration date : 2008-12-21

نیاز به چند تا نویسنده Empty
پستعنوان: رد: نیاز به چند تا نویسنده   نیاز به چند تا نویسنده Icon_minitimeالخميس يناير 22, 2009 8:33 pm

سلام . تعریف از خود نباشه ولی من از بچگی نویسنده ی خوبی بودم ! a01 می تونم مدیر انجمن نقد - مقاله و مصاحبه تو فروم شما بشم ! من عضو هیئت تحریریه سایت فنائی نیز هستم و یه مدتی مطالب صفحه اول سایت فنائی کلا دست من بود !
ویراستاری ام هم خوبه و می تونم به عنوان مشارکت کننده هم فعالیت کنم !
و مایل به عضویت در تیم پی سی گیمز هستم .
در مورد بازی سازی هم من تو برنامه نویسی دو بعدی با گیم میکر و ساخت موسیقی و میکس و مونتاژ تریلر حرفه ای هستم . مخصوصا حالا که در حال ساخت بازی ام و حسابی حرفه ای شدم ! می تونید رو کمک من و مصطفی حساب کنین ! مصطفی تو ساخت موسیقی حرفه ایه !
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://masoudalemi.persiangig.ir/

نیاز به چند تا نویسنده
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» اخبار متفرقه